A Cégek bemutatása

Első saját vállalkozásomat Vezetéstechnika – Teszt – Tréning Bt. néven hoztam létre 2004-ben.

A cél az volt, hogy a felmerülő piaci igények kiszolgálása érdekében egy olyan vállalkozást hozzak létre, amely:

  • szakmai színvonalával, és jövőbe mutató képzési formáival egyediséget képvisel a hazai piacon
  • függetlenségéből adódóan, rugalmasságával képes a változó piaci helyzetre mindenkor reagálni
  • stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik,
  • saját erőforrásai felhasználásával képes kiépíteni, majd éveken át egész évben működtetni egy több hektáron elterülő – közepes és nagysebességű tréningek megtartására alkalmas – vezetéstechnikai pályát
  • rendelkezik a pálya üzemeltetéséhez szükséges műszaki bázissal, eszközparkkal, járműparkkal és tapasztalt személyzettel,
  • járműipari kutatást, fejlesztést végző cégekkel tud együttműködni,
  • alkalmas saját szakmai személyzetének kinevelésére, utánpótlás-nevelésre
  • ügyfélköre azáltal növekedjen, hogy az elégedett vevők hírét viszik az országban
  • a mindenkori ár-érték arányának helyes kezelésével megfizethető szolgáltatást kínál a civil emberek számára is

Külföldi minták és saját megszerzett tapasztalataim alapján kezdtem el, az erre a célra jó adottságokkal rendelkező tököli repülőtéren létrehozni egy olyan pályát, ahol a fejlődés lehetősége mindig adott volt.

Mint sok hazai kisvállalkozásnál, a recept ugyanaz volt, minden megkeresett forintot azonnal vissza kellett forgatni a fejlődés érdekében. Teljesen privát tőkéből, mindenféle banki, vagy pályázati pénz felhasználása nélkül épült ki a Vezetéstechnikai Képzési Központ.

Az indulást követően 4 – 5 nehezebb évet kellett átvészelnünk, de  mindig volt annyi  megrendelésünk, és ezáltal bevételünk,  amelyek ezeken az időkön átsegítettek. Nagyon szigorú megrendelői elvárásoknak kellett megfelelnünk éveken át. Lassan kialakult a vevőkörünk, és egyre több visszatérő megrendelővel álltunk kapcsolatban, akik valóban vitték/viszik a hírünket.

A fejlődés következő lépcsőjét jelentette, amikor 2012-ben kapcsolt vállalkozásként megalapítottam a Vezetéstechnikai Képzési Központ Korlátolt Felelősségű Társaságot.

E két cégen keresztül végezzük mai napig is a szakmai munka teljes egészét.

A Vezetéstechnikai Képzési Központban a megfelelő biztonsági zónákkal rendelkező pálya kialakításával azoknak az üzleti partnereknek és civil vezetőknek tudok magasabb szintű képzést biztosítani, akik már kinőtték a hazai Tanpályák által kínált lehetőségeket, szakmailag tovább szeretnének lépni, vagy azok árát nem tudják, vagy nem akarják megfizetni.

Az elmúlt évek pályaüzemeltetési tapasztalatai és üzleti eredményei azt bizonyították, hogy nem feltétlenül szükséges milliárdokért pályát építeni ahhoz, hogy a hazai piacon jelentkező igényeket magas szakmai színvonalon kiszolgáljuk.

A szigorú, következetes munka eredménye, hogy a két cég és a pálya folyamatosan fejlődik, és mindenféle reklám nélkül is, egyre több visszatérő ügyfelünk van. Kiemelt partnereink között vannak az energia-, a gyógyszer-, az építőipar és a szolgáltatói szektor számos képviselője. Ugyanakkor külön hangsúlyt fektetünk a hazai civil társadalom részéről felmerülő igények kielégítésére.

Ezért választanak minket a Megrendelőink, immár 11 éve. Köszönjük bizalmukat.

Comments are closed.