Tevékenységi kör

2020. június végén – egy jó ideje tervezett életmódváltás okán – eladtam a Vezetéstechnikai Képzési Központ Kft.-t, befejeztem a pályaüzemeltetést és a vezetéstechnikai tréningek tartását a pályán.

A Tököli Reptéren általam létrehozott vezetéstechnikai pályán megvalósuló tréningeket már nem én tartom, azokról az alábbi oldalon lehet érdeklődni, jelentkezni:

www.vezetestechnika.com

A tököli pályán tréningeket már nem tartok, instruktori szakmai munkát már kevesebbet vállalok; hazaköltöztem a Mátraaljára egy gyönyörű faluba, ahová gyerekkori emlékek és a gyökereim kötnek.

A Vezetéstechnika Bt. fő tevékenységi köre, amit vállalok/vállalunk:

  • egyéni közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai továbbképző tréning már valamilyen gyakorlattal rendelkező vezetők részére. Itt elsősorban az országúti defenzív vezetés alapjait, a hegyi vezetés sajátosságait ismeri meg a vezető, időtartama 2-4 óra. Forgalomban zajlik a képzés, a megrendelő saját autójával. Amennyiben a megrendelő pl. a munkáltató kéri, lehetőség van arra, hogy az instruktor a vezetés végén egy írásos véleményt fogalmazzon meg, és azt átadja a megrendelőnek. Így kiszűrhetők azok a vezetők, akik valamilyen addig nem behatárolt ok miatt, több közúti eseményben részesek, esetleg gyakrabban okoznak balesetet, kockázatvállalóbbak.
  • közlekedésbiztonsági, vezetéstechnikai témájú előadások megtartása, elméleti képzések lebonyolítása csoportoknak a megrendelő telephelyén (audiovizuális, és egyedi, saját gyártású szemléltető eszközök felhasználásával)

Comments are closed.